Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017 organiseren we de tweede editie van het DoorHetLint Festval. Met meer locaties, fietsroutes en een uitbreiding van de organisatie gaan we er opnieuw een onvergetelijk festival van maken.

DoorHetLint kan natuurlijk niet zonder de bijdrage van makers, kunstenaars en artiesten. We zijn daarom op zoek naar creatievelingen die met de geschiedenis en het landschap van Wormer een prachtige performance of kunstwerk willen neerzetten voor een breed en gevarieerd publiek.

Ben je geïnteresseerd? Vanaf 1 november tot en met 31 januari kunnen deelnemers zich inschrijven door een mail te sturen naar de organisatie.

Lees hier meer over de aanmelding en voorwaarden.

Tot 30 juni en 1 juli gaan we iedereen op de hoogte houden van alle nieuwtjes en vorderingen van het festival. Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws? Volg ons op Facebook!