In navolging van het succes in 2015, zal de tweede editie van het locatie festival DoorHetLint Wormer plaatsvinden op vrijdagavond 30 juni en zaterdagmiddag en -avond 1 juli 2017. Tijdens dit festival staan theater, dans, muziek en (beeldende) kunst centraal. Door het hele dorp worden op diverse kleinschalige en bijzondere locaties voorstellingen en producties vertoond. De locaties variëren van o.a. een boeren schuur tot een molen, een achtertuin, een kerk en een eilandje in het Zwet.

De organisatie van DoorHetLint nodigt theatermakers, kunstenaars en musici uit om van dit festival wederom een succes te maken. Voorstellingen geïnspireerd en gericht op een locatie hebben een streepje voor.Ga voor meer informatie en opgave naar de site www.doorhetlintfestival.nl .

U kunt zich t/m 31 januari 2017 inschrijven.