Tickets

DoorHetLint verkoopt in 2019 online tickets voor het festival, wel zo handig! U kunt de tickets via de link hiernaast online bestellen of op de dag zelf kopen bij Groos.

Prijzen

Ticket 12 tot 18 jaar: € 7,50

Ticket festival 18 jaar en ouder: € 12,50

Ticket tot 12 jaar: gratis

Let op!
Tickets zijn ook tijdens het festival verkrijgbaar.
Met een ticket kunt u alle voorstellingen op de middag en de avond bezoeken inclusief slotact.

De tickets worden gescand bij Groos daar krijgt u een polsbandje als entreebewijs. Het ticket moet worden omgeruild voor het polsbandje. Het polsbandje geldt als entreebewijs.
Het ruilen van het ticket voor een polsbandje kan op de dag zelf, maar ook op donderdagavond 4 juli tussen 19.30 en 22.00 uur.

Hoe werkt het?

Klik op de link hiernaast ‘koop tickets’ om online tickets te kopen. De link opent in een nieuw tabblad. Geef in de tabel aan welke en hoeveel tickets u wilt kopen. Klik op ‘Bestellen’ onder aan de pagina. U wordt verzocht u te registreren bij Groos. Volg de aanwijzingen zoals op de pagina, hierna kunt u doorgaan met de betaling.

Geef aan hoe u wilt betalen, en volg daarna de stappen. U ontvangt uw tickets in uw e-mail wanneer de betaling is afgerond.

Het ticket dat u heeft ontvangen ruilt u bij Groos om voor een polsbandje. Het laten zien van de tickets op de telefoon is ook mogelijk. Het polsbandje is het toegangsbewijs voor alle theatervoorstellingen en het muziekprogramma bij het Muziek Podium.

Opmerkingen:

  • Bij alle voorstellingen geldt een maximale hoeveelheid bezoekers. Wilt u zeker zijn van een plekje? Zorg er dan voor dat u 15 minuten voor aanvang van de voorstelling op de locatie aanwezig bent.
  • De locatie is vol, wat nu? Kom gerust op een ander moment terug! Bekijk het programma om te zien wanneer de voorstelling opnieuw vertoond wordt.