Hun van nummer 2

Hun van nummer 2

De bewoners van nummer twee vallen niet op in het dorp. Ze doen hun boodschappen, gooien hun afval in de ondergrondse container en hangen hun plastic aan de lantaarnpaal. Niets bijzonders, niks aan de hand.
Maar als je plaats neemt aan hun keukentafel en luistert naar hun gesprekken dan blijken gewone mensen tóch een bijzonder verhaal te hebben.
En als het voorbij is, dan ben je pas echt nieuwsgierig. Want hoe zit het dan met hun van nummer 4? En hun van nummer 6, nummer 8? Hun van de Zandweg? Pas achter de voordeur hoor je het ware verhaal.

Over Cisca de Wit

Na een drietal kantoorbanen maakte Cisca op 30-jarige leeftijd de overstap naar het basisonderwijs. Een beroep dat haar op het lijf geschreven bleek en waarin zij haar kennis en haar creativiteit kwijt kan. De afgelopen jaren schreef en regisseerde zij een groot aantal gelegenheids- en schoolmusicals en toneelstukken voor leerkrachten. Daarnaast maakt zij regelmatig deel uit van projectkoren.
Met “Hun van nummer 2” zet zij haar eerste stappen in de volwassen toneelwereld. Zij schreef de tekst en speelt zelf een van de rollen.

Over Chris Boots

Chris Boots stond al in vele theaterproducties, vaak op de bühne in een formeel theater, maar óók regelmatig op locatie.
Zo speelde hij al eens in een voormalig tankstation, een discotheek, het Stedelijk Museum Amsterdam en tijdens het vorige Door-het-lint-festival in de schuur van Van der Well. U herinnert zich misschien nog wel de aangrijpende voorstelling “Tussen het Stro” van FeedY’RHead, die op 4 mei 2016 nog een reprise beleefde in Groos. Ook de setting in een huiskamer of trapportaal is hem niet vreemd.
Daarom is meedoen aan een festival als Door-het-lint voor Chris een feestje.
Kijk voor meer info op www.chrisboots.nl

Over Lisa van Ginneken

Lisa van Ginneken heeft diverse rollen in theaterproducties gespeeld. Niet alleen op het podium, maar ook als tekstschrijver en in de productie. Speciaal voor het Door het Lint festival heeft Lisa de stoute sloffen aangetrokken om voor het eerst als regisseur op te treden.