OnGoing

Over OnGoing

‘De Stichting werkt vanuit subsidies in samenwerking met andere organisaties zoals; Festivals, Gemeentelijke instellingen, Stadsdelen en Onderwijs. De stichting is opgericht door Pierik l’Istelle en Desirèe Carpay. Voorbeeldprojecten vanuit Ongoing: Het kind van mijn ouders. In samenwerking met studio 5. Theater over een familiegeschiedenis. Verborgen Schatten: Festival voorstelling op locatie over een buurt in Amsterdam. Dans de Taal: Een andere kijk op inburgering. In opdracht van de Gemeente Amsterdam. Vanuit het thema: ‘Wij Amsterdam’. Getuigen: Beelden en maskers vanuit ‘zien’ en ‘gezien’ worden’. Humane Detentie: ‘Iets met boeven, vanuit het idee het ‘thuis’ gevoel in de Penitentiaire Inrichting te versterken.’

Bekijk hier de website. 

You are Born

Een choreografie van Pierik l’Istelle. Uitvoerende dansers: Mirjam Reijntjens, Soek Zwamborn, Frans-Jozef van Nispen, Josephus Honer en Sacha Wendt.

STO(C)K

De dans is: onderweg, zoekt richting, ondergronds, in het vuur, draagt, is rauw, vertraagd als een nooit begonnen jeugd.

Dansers: Ineke Legger, Loes Oudendijk, Simone Mariposa, Josefien Eussen, Vinzent Nieuwenhuizen, Esther Marioneaux, Suzanne Voorhans

Choreografie: Pierik l’Istelle, Sjaan Flikweert.

Op de vrijdag 30 juni zal “You are Born” gedanst worden. Op zaterdag twee maal “STO(C)K”.  Bekijk de programmaboekjes om meer over de dansen en dansers te weten te komen.